Arbetsområden

Vår verksamhet är uppbyggd på flera olika arbetsområden och vi har personallösningar inom följande områden:

 

Bemanningstjänster

Vår bemanningstjänst omfattar personal inom bygg & anläggning, snickeri, grovarbete, markarbete, logistik, lager och truck samt tillhandahålla chaufförer vid behov. 

Vi hjälper även till med administrativa personallösningar och kan erbjuda ekonomer, ordermottagare, logistiker, byggnadstekniker, kalkylatorer och projektledare m.fl.

Vi har därför sedan en tid tillbaka ett samarbetsavtal med Onehire i Kungsbacka som vi samarbetar med i alla rekryteringar för tjänstemän. Ring gärna vid frågor.  

 

Bygg & Anläggning

Vi har under senaste tiden lyckats knyta till oss avtal med kommuner och egna entreprenader och vi växer varje dag. 

Uppdragen vi får ligger i området Västra Götaland och omfattar byggentreprenader, markarbeten, samt ROT-jobb så som köksmonteringar, badrumsrenoveringar och tillbyggnader m.m.

 

 

Städ & Facility

Vi har rekryterat medarbetare med lång erfarenhet inom facilityservice och vi utför allt inom byggstäd & slutstäd, vaktmästeri, fönsterputs och industristäd.

Våra erfarna medarbetare ser till att dessa uppdrag utförs med kvalitet och ett servicetänk.

Vill du veta mer kan du kontakta oss på info@bigab.nu.

 

 

Mark & Miljö

Våra medarbetare har lång erfarenhet av skötsel av gröna ytor och utför allt från total landscaping till stensättningar, asfalteringar och anläggningar av hårda ytor samt snö och halkbekämpning. Våra goda inköpskanaler gör att du som kund, kan få önskat material samt råd och förslag av våra erfarna anläggare. I samråd vill vi komma fram till vad som är bäst för dig som kund.

 

Riv & Sanering

Vi har tilldelats saneringstillstånd av Arbetsmiljöverket och arbetar redan med flera projekt. Vi har även rivningsentreprenader och personal att hyra ut till samma arbetsområden och våra samarbetsparters.

 

 

 

Logistik & Industri

Samarbetet har utvecklats och vi bemannar nu också olika positioner inom lager och logistik. Vi tillhandahåller även svetsare och andra tjänster inom verkstadsindustrin.